Voordeligste keuze

Instappakket

Instappakket

€ 50

per leerling

(indien gewenst) 7-inch Snappet tablet
Offerte aanvragen

Voordeligste keuze

Schoolpakket*

Schoolpakket*

€ 85

per leerling

7-inch Snappet tablet (leerjaar 1 t/m 4)
HP Chromebook (leerjaar 5 t/m 6)
Offerte aanvragen

Voordeligste keuze

Chromebookpakket

Chromebookpakket

€ 130

per leerling

HP Chromebook
Offerte aanvragen

Onbeperkt lesstof
voor 4 vakken

Training en
begeleiding

Voorleesfunctie

Snappet is verkrijgbaar in verschillende pakketten met bijbehorende tarieven. Je kiest uit het Instappakket, Chromebookpakket of Schoolpakket. Voor welk pakket je ook kiest, je krijgt met Snappet altijd een complete lesmethode voor het lager onderwijs: interactieve instructielessen, oneindig adaptieve lesstof voor deze vakken en het inzicht dat leerkrachten nodig hebben om alles uit iedere leerling te halen.

Snappet sluit voor wiskunde aan bij de methode Rekensprong Plus. Als je lesgeeft met Snappet, heb je geen aparte methodematerialen als handleidingen, werkboekjes, digibord-, oefen- en toetssoftware meer nodig. Het tarief dat je voor Snappet betaalt, is inclusief service en onlinestarttrainingen. Het is niet gekoppeld aan het aantal vakken waarvoor je Snappet gebruikt. Je besparing wordt dus nog groter als je Snappet voor meerdere vakken inzet.

*Gebruik je Snappet voor alle leerjaren 2 t/m 6 op je school? Dan biedt het tarief van het Schoolpakket het grootste voordeel. Benieuwd wat Snappet op jouw school kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan.