Over Snappet

In 2012 was Snappet het eerste digitale platform. Inmiddels is Snappet uitgegroeid tot een complete adaptieve lesmethode voor het lager onderwijs: interactieve instructielessen, adaptieve lesstof gebaseerd op de beste didactiek, gecombineerd met het inzicht dat nodig is om alles uit iedere leerling te halen.

Een complete lesmethode

In verschillende landen geven iedere dag duizenden lagere scholen les met Snappet en hebben leerlingen meer dan acht miljard opgaven gemaakt. Hierdoor weten we als geen andere methode wat echt werkt in de klas en waar in het onderwijs behoefte aan is. Een deskundig team van 120 experts gebruikt deze kennis om Snappet continue te verbeteren. Zo is Snappet een complete lesmethode geworden. Leerkrachten krijgen met Snappet beproefde lesstof en het inzicht dat nodig is om het leerresultaat van iedere leerling te kunnen verbeteren.

Snappet op jouw school? Eén van onze adviseurs informeert jullie graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jullie school. Plan een demo op school of online.

Werken bij Snappet? Hier vind je een overzicht van alle vacatures.